BAKANLIĞIMIZ KORONA VİRÜSÜ İLE İLGİLİ KISA VİDEOALARI YAYINLADI

Dünyada salgın halde bulunan Korono virisüne karşı bir dizi etkinlik planladı.

MEB, okullarda uygulanacak corona virüs tedbirlerini sosyal medyadan paylaştı. Paylaşımda, Sağlık Bakanlığınca öngörülen tedbirler ışığında hazırlanan uyarı videosu yer aldı.
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), okullar için Sağlık Bakanlığınca öngörülen corona virüs tedbirlerini içeren bir video mesaj paylaştı.

Bakanlığın sosyal medyadaki tüm hesaplarından "Corona virüsten nasıl korunuruz?" başlığıyla paylaşılan videoda, "Solunum yolu enfeksiyonlarından korunma yolları" adı altında öneriler sıralandı.

Mesajda, sağlıklı beslenme ve düzenli uykuya özen gösterilmesi, egzersiz yaparak hareketli hayat tarzı benimsenmesi, okullarda kış ayları dahil sınıflar ve diğer kapalı alanların sık havalandırılması gerektiği belirtildi.

09.03.2020 246